БСП е единствената партия, която си изпълнява обещанията, само при

...
 БСП е единствената партия, която си изпълнява обещанията, само при
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: БСП е единствената партия, която изпълнява обещанията си

 Open photo

 

" Българска социалистическа партия е единствената партия, която си извършва обещанията, единствено при нас има директна връзка сред това защо гласоподават хората и какво получават след изборите ", сподели лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Ямболски изборен регион Кристиан Вигенин в с. Поляна.

Цялата кандидатска листа се събра в родното село на най-младия претендент - 31-годишният Драгоя Драгоев, с цел да ги видят хората и да чуят какво оферират. Вигенин акцентира, че последното ръководство е потвърдило, че написаното в стратегиите на Българска социалистическа партия е това, което левицата пази в Народното събрание и въпреки и мъчно го реализира и образците за това са доста – безплатните детски градини, увеличеното майчинство през втората година, увеличените пенсии, по-голям необлагаем най-малко за фамилиите с деца, увеличена минимална работна заплата и нарастване на позволените ваучери за храна на месец, замразената цена на тока и още други придобивки, с които бяха подкрепени хората и бизнеса по време на рецесия.

Не инцидентно предизборната акция е построена на правилото – какво е изпълнено за 7-те месеца присъединяване в ръководството и какво още се ангажира да извърши коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, в случай че гласоподавателите я поддържат.

" ГЕРБ не желае да дава пари за пенсии, не желае да дава пари за заплати, тъй като от пенсии не може да се открадне, а когато се спрат кражбите, има пари и за пенсии, и за заплати ", разяснява още Кристиан Вигенин.

Той призна, че най-важната за него служба, която е заемал до момента, е че от 2017 година е бил депутат от Ямболска област, тъй като това му е давало опция да взема решение действителните проблеми на хората от района и да пази техните ползи.

Своеобразният хазаин на срещата – Драгоя Драгоев, посочи че последните години нищо не се е случило в с. Поляна и в случай че хората желаят да подобрят живота си, би трябвало да излязат да гласоподават на 2 октомври.

На срещата участваха и останалите претенденти за народни представители от обединението – Нели Славова, Красимир Кръстев, Иван Митев, Пламен Димитров, Галина Георгиева и Георги Василев.

Да поддържат своя сътрудник Драгоя, който е професионален танцьор във Фолклорен отбор „ Тунджа “, бяха пристигнали и неговите сътрудници от ансамбъла. Те изнесоха концерт на изпълнилите салона на читалището и донесоха доста наслада и вяра на жителите на село Поляна.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР